Despre noi2022-12-04T16:11:09+03:00

Suntem o echipa multidisciplinara ce oferim servicii de ofertare si consultanta pentru licitatii publice, atat din punct de vedere al ofertantilor, cat si al autoritatilor contractante.

Domeniul principal de activitate este elaborarea de oferte pentru firmele care doresc sa participe la licitatiile publice, in special in domeniul lucrarilor de constructii civile, alimentari cu apa, canalizare, drumuri. Realizam integral tot procesul de ofertare, elaboram atat propunerea tehnica, cat si propunerea financiara si DUAE, asiguram asistenta juridica pe tot parcursul perioadei de ofertare, pana la semnarea contractului de achizitie publica.

Am acumulat experienta in domeniul achizitiilor publice din anul 2007, timp in care am realizat o gama larga de achizitii publice, dar am participat si in procesul de contestare a achizitiilor publice, fie ca s-a desfasurat la CNSC sau la instanta de judecata. 

Pentru agentii economici care nu au mai participat la procedurile de achizitie publica, putem identifica oportunitatile potrivite si va putem oferi posibilitatea de a intra pe o piata de bunuri/servicii/lucrari din ce in ce mai mare si mai cautata de catre operatorii economici, iar pentru agentii economici care participa curent la licitatiile publice, putem oferi servicii de calitate si oportunitatea de a lucra cu persoane specializate si experimentate. 

Viziunea noastra este:

Dorinta de a oferi servicii profesionale complete care sa permita tuturor operatorilor economici accesul la piata achizitiilor publice intr-un mod cat mai simplu si eficient.

Valorile noastre sunt principii care se reflecta in activitatea noastra de zi cu zi:

Competitivitate

Ne place sa castigam si reusim ca impreuna cu clientii nostri sa avem rezultate foarte bune in cadrul licitatiilor la care participam.

Implicare

Fiecare proiect este tratat cu maxima seriozitate de catre noi, ceea ce arata respectul nostru fata de clienti.

Calitate

Ne asiguram ca toate proiectele sunt executate de persoane cu excelente abilitati profesionale si cu o importanta experienta in domeniu. Calitatea actului prestat este continuu o prioritate pentru noi.

Inovare

Incercam sa aducem continuu imbunatatiri activitatilor prestate pentru a putea creste eficienta. In acelasi timp, suntem atenti la progresul pe care il face societatea pentru a observa noutatile si a selecta elementele care pot aduce o imbunatatire activitatii noastre.

Go to Top