Despre noi2020-02-13T14:26:59+03:00

Suntem o echipa multidisciplinara (jurist, economist, inginer, devizist), cu multa experienta in derularea procedurilor de achizitii publice, atat din punct de vedere al ofertantilor, cat si al autoritatilor contractante. Am elaborat oferte pentru licitatii din partea agentilor economici, dar am si publicat documentatii de atribuire si am evaluat ofertele depuse de participantii la licitatii.

Viziunea noastra este:

Dorinta de a oferi servicii profesionale complete care sa permita tuturor operatorilor economici accesul la piata achizitiilor publice intr-un mod cat mai simplu si eficient.

Valorile noastre sunt principii care se reflecta in activitatea noastra de zi cu zi:

Competitivitate

Ne place sa castigam si reusim ca impreuna cu clientii nostri sa avem rezultate foarte bune in cadrul licitatiilor la care participam.

Implicare

Fiecare proiect este tratat cu maxima seriozitate de catre noi, ceea ce arata respectul nostru fata de clienti.

Calitate

Ne asiguram ca toate proiectele sunt executate de persoane cu excelente abilitati profesionale si cu o importanta experienta in domeniu. Calitatea actului prestat este continuu o prioritate pentru noi.

Inovare

Incercam sa aducem continuu imbunatatiri activitatilor prestate pentru a putea creste eficienta. In acelasi timp, suntem atenti la progresul pe care il face societatea pentru a observa noutatile si a selecta elementele care pot aduce o imbunatatire activitatii noastre.

Go to Top