Contestatie CNSC2021-01-04T20:59:34+03:00

Contestatie CNSC

In cazul in care ati fost descalificat nejustificat dintr-o procedura de achizitii publice, exista posibilitatea sa va sustineti cauza la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor CNSC, procedura ce permite solutionarea disputei intr-un termen destul de rapid.

Va putem oferi consultanta cu privire la acest aspect si putem studia dosarul si elabora contestatia ce va fi depusa la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor. Mentionam ca in prealabil vom analiza situatia dumneavoastra si va vom transmite daca aveti sanse de castig, in caz contrar nu vom merge mai departe.

Nu ezitati sa ne contactati in cazul in care va simtiti nedreptatiti, deoarece cu o solutie favorabila la CNSC puteti castiga o licitatie care parea pierduta.

Termenele in care puteti contesta documentatia de atribuire sau o decizie din cadrul unei proceduri de achizitie publica sunt:

  • 7 zile –  începând cu ziua următoare luării la cunoştinţă despre actul autorităţii contractante considerat nelegal, pentru procedurile simplificate
  • 10 zile –  începând cu ziua următoare luării la cunoştinţă despre actul autorităţii contractante considerat nelegal, pentru licitatiile deschise

Mai multe informatii despre cerintele abuzive ale autoritatilor contractante, cerinte pe care le puteti contesta si elimina din documentatiile de atribuire gasiti aici.

Mai multe detalii despre procedura de contestare a licitatiilor gasiti aici.

Go to Top